Refinansiering: hjelp til matgründere i tøffe tider

Er du en av dem som startet ditt eget matkonsept før koronakrisen? At vi skulle oppleve en verdensomspennende pandemi som ville påvirke oss gjennom nesten hele 2020, visste vi lite om i 2019. Dersom du startet opp for første gang i fjor og føler at du har satset alt, føles det kanskje uvirkelig at du må holde stengt eller begrense kundeantallet akkurat nå.

Få orden med refinansiering av gjeld

Uavhengig av om du startet en foodtruck, et kakeutsalg eller en kafé i en mathall, er sjansen stor for at du sliter litt økonomisk nå. Heldigvis finnes det gode løsninger for deg som har gjeld i ulike banker. Søk på refinansiering i dag for å få orden på økonomien. Særlig du som eier en kafé har kanskje gjeld flere steder, særlig hvis du har vært opptatt av innredningen av kafeen din. Når du samler all gjelden din i ett lån, går mindre tid til administrative regnskapsoppgaver. Du får også økt forutsigbarhet, ved at du vet nøyaktig hvilken sum som må betales hver måned. En annen stor fordel er selvfølgelig at du kan spare masse på å refinansiere lånene dine. I stedet for at renten løper på mange forskjellige lån, løper det nå kun på ett. Finn ut hva den samlede gjelden din er, og sjekk hvilken forbrukslånsbank som kan tilby deg den laveste renten. Du kan enkelt sammenligne ulike tilbydere på nettsiden til nettavisen, som vi linket til ovenfor.

Fortsatt kundeinteresse

Nå gjelder det å tenke utenfor boksen og ikke få panikk. Kanskje kan du få kundene til å handle middagen på nett, så kan de kjøre til deg og hente maten? Husk at selv om folk ikke går like mye ut, er de fortsatt interessert i å nyte god mat og drikke. Det er fremdeles et stort marked, du må bare være mer fleksibel når det gjelder henting og levering enn tidligere.