Transport av mat krever sikkerhet

Driver du med transport av mat bør du tenke over kjøretøyet til en hver tid. Foruten det man forplikter seg til, er det mange ting man kan gjøre for å gjøre distribusjonen tryggere. Er du en av dem som nettopp har startet opp en virksomhet som baserer seg på å levere mat til folk, så har du kanskje skutt gullfuglen. Det er fordi samfunnet går i en retning av mer automatiserte funksjoner som også innebærer smarte løsninger. Du har kanskje kjøpt deg en el-bil og da er du i gang.

Denne flotte tanken har kanskje mange fått de siste årene, for det fins et behov å dekke når det gjelder miljøvennlige metoder å frakte mat på. Men Norge er et langstrakt land med store variasjoner. Det er ikke bare å ture i vei og tro at alt skal gå greit. Sørg også for nok belysning, noe Nordeye kan hjelpe deg med, for å sikre transporten av mat til kundene.

Billig forsikring om en trygg atferd

Ekstralys er en billig investering fra Nordeye fordi du vil få det så mye bedre. Her skal vi liste opp en rekke fordeler med ekstralys på lastebilen din, enten det er en kassebil eller et vogntog:

  • Ekstralys gjør at du blir sett i trafikken
  • Belysning gjør at du ser i trafikken
  • Du slapper mer av på grunn av bedre lys
  • Du blir mer uthvilt
  • Man får mulighet til å jobbe mer
  • Mer arbeid betyr større inntekt

Nordeye har en hel rekke lys for ulike kjøretøy, situasjoner og arbeid. Selv varsellys kan være nyttig for dem som er yrkessjåfører. Det er blant annet fordi man kan varsle andre bilister om at man stopper for å levere ved et hus eller en adresse, signaliserer at man har problemer med kjøretøyet eller har stoppet for å hjelpe andre.

Bli en aktør som folk kan stole på

Du har kanskje funnet en nisje som vil gjøre deg rik. Men ja, klart du må jobbe. Taktfast og uten kompromiss må du sørge for at kjøretøyet er sikkert. Det gjør du blant annet med ekstra belysning fra Nordeye, en annen aktør på nett som har funnet sin nisje.